top of page

Installatie

20190401_133059.jpg

Video

Video oftewel beeldoplossingen. Of het nu gaat om een presentatieruimte in te richten, een tv scherm in een horecazaak of een LED Scherm te monteren. Veelal worden presentatieruimtes ingericht met een projector, welke tegenwoordig ook al energiezuinig te verkrijgen zijn d.m.v. de nieuwe LED Technologie. Mits de ruimte het toelaat, kunnen wij ook een monitor adviseren. Deze monitoren zijn onderhoudsvrij en verkrijgbaar tot wel 100 inch.

 

Naast een haarscherp beeld van een projector of monitor, zijn er uiteraard ook presentaties waar geluid in voorkomt. Ook hierin kunnen wij u adviseren. Denk bijvoorbeeld aan inbouwluidsprekers in de wanden of plafond, een draadloze oplossing om uw spraak te versterken. Misschien wel een passend domotica-systeem waardoor de projector uit het plafond komt, het geluid aan gaat, de verlichting gedimd wordt en het projectiescherm naar beneden komt? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. 

Geluid

Geluid is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Denk hierbij aan een klein, compact en design luidspreker voor achtergrondmuziek of voor een presentatie. Als er meer van het geluidssysteem gevraagd wordt voor bijvoorbeeld een DJ of een band kunnen wij u ook hiermee verder helpen. Wij leveren en installeren ook geluid voor discotheken, horecazaken en scholen.

Uiteraard is geluid ook een heel breed begrip, en heeft kwaliteit niet alleen te maken met de luidspreker. Ook de juiste aansturing, bekabeling en montage speelt hierbij een grote rol. Op het gebied van geluid is er veel mogelijk, zo kunnen wij voor elk budget een passende oplossing aanbieden.

Wij werken met diverse merken zoals: Dap audio, Avante, JBL, RCF, LD Systems, NEXO, Crown, Dateq, Pioneer en Audac.

20190502_140126.jpg
20190724_183108.jpg

Licht

Met het juiste lichtplan kunt u met uw zaak het verschil maken. Denk hierbij aan indirecte verlichting, zoals LED strips of een strakke railverlichting tegen het plafond. Ook decoratieve verlichting zoals Parasol-verlichting of wandspots behoren tot de mogelijkheden. 

Heeft u een feest-café, Discotheek of Cocktailbar? Dan mag de verlichting wat meer aanwezig zijn dan alleen indirecte verlichting. Denk hierbij aan bewegend licht, lichteffecten of misschien wel effectapparatuur. Dit totaalplaatje kunnen wij door middel van een domotica systeem of via DMX geheel aansturen vanaf een centraal punt. Dit kan uiteraard allemaal naar wens geprogrammeerd worden, zodat u slechts alles hoeft aan te zetten met een druk op de knop! 

U heeft een idee, wij realiseren dit voor u. Van levering, Montage en het gepaste Onderhoud hiervan! 

Camera Beveiliging

Camerabeveiliging is de afgelopen jaren een ontzettend populair item geworden. Het biedt niet alleen veiligheid voor uzelf, maar schrikt ook de indringers af. Met een beveiligd camerasysteem kunt u uw terrein, huis of zaak goed in de gaten houden. Ook op afstand! 

Door middel van een App op uw telefoon kunt u op elke gewenste locatie de live beelden bekijken en terugkijken.

 

Wij adviseren, leveren en monteren enkel professionele camerasystemen van het merk Hikvision. Dit merk biedt niet alleen een goed en betaalbaar product, maar ook een zeer goede service na de installatie. Wat uiteraard ook van belang is als er een defect geconstateerd wordt of er een nieuwe software update beschikbaar is voor uw bestaande systeem. 

Service en Veiligheid staat bij ons voorop, Vraag naar de mogelijkheden!

20200109_105540.jpg
Pioneer-CDJ-2000-Nexus-Platinum-main58ea

Onderhoud

De oplevering en installatie van een licht en of geluidsinstallatie is Stap 1. Het verdere onderhoud is uiteraard ook heel belangrijk voor de levensduur van de apparatuur. Wij adviseren daarom om minimaal 1x per jaar de gehele installatie te controleren, te testen en schoon te maken. 

Ook verzorgen wij het Onderhoud en Reparatie van onder andere Pioneer DJ Gear. Mocht u een defect hebben in uw bestaande installatie, dan kunnen wij deze voor u nakijken en wellicht repararen. Tevens hebben wij altijd een passend leentoestel voor u ter beschikking.

Service staat bij ons hoog in het vaandel! 

bottom of page